Tältä sivulta löydät lisätietoa tarjoamistamme kynsipalveluista.

 

Studio Vehkaojassa tehdään kynsiä suurella ammattitaidolla. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti, alusta loppuun saakka. Käytössämme on laadukkaan Mosaic Nailsystem- ja Light Elegance -tuotteet, lisäksi kynsiteknikkomme on sertifioitu ammattilainen ja kouluttautuu jatkuvasti lisää. Kynsistä voidaan tehdä luonnolliset, todella näyttävät tai kaikkea siltä väliltä. Tarjoamme asiakkaillemme niin geelirakennekynsiä kuin geelilakkauksia ja luonnonkynnen vahvistuksia. 

 

Meiltä saat kauniit ja kestävät kynnet toiveidesi mukaan niin arkeen kuin juhlaankin. 

 

Kynsipalvelut

TOIVEISSASI KATSEITA KESTÄVÄT, KAUNIIT KYNNET?

Rakennekynnen pituus rakennetaan muotin avulla, jolloin saamme kestävimmän lopputuloksen. Sopiva pituus ja muoto katsotaan aina toiveiden ja asiakkaan luonnonkynsien mukaan. Geelirakennekynnet sopivat myös kynsienpureskelijoille. Huomioithan kuitenkin, että ihon on oltava terve, jotta kynnet voidaan toteuttaa. Mikäli et ole varma, voiko sinulle tehdä kynnet, voit varata maksuttoman konsultaatioajan puhelimitse, jolloin suunnitellaan juuri sinulle sopivat kynnet. 

 

Oikein asennettuna rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä. On kuitenkin ehdottoman tärkeää, että kynsiteknikko on ammattilainen viilan tai sähköviilan käytössä. Mikäli kynsi katkeaa tai lähtee irti, sitä ei missään tapauksessa saa liimata itse takaisin. 

 

Linkki: Kuinka kynnen pituus ja erikoismuodot määritetään?

 

Suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.

geeliRakennekynnet

geelilakkaus

Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista, mutta pituutta ei yleensä jatketa. Mikäli pari kynttä on lyhyempiä, on mahdollista tehdä lyhyt jatke. Kynsiin käytettävä lakka on kuitenkin kestävämpää, kuin tavallinen kynsilakka. Kynnet lakataan pohjageelillä, värigeelillä ja päällysgeelillä. 

 

Suositeltu huoltoväli geelilakkauksille on 3-4 viikkoa. 

 

 

 

 

Luonnonkynnen vahvistuksessa käytetään joustavaa, mutta erittäin kestävää manikyyrigeeliä. 

 Vahvistus suojaa luonnonkynttä ja onkin hyvä tapa kasvattaa kynsiä pidemmäksi.

 

Suositeltu huoltoväli vahvistuksille on 3 viikkoa.

Luonnonkynnen vahvistus

*Huomioithan, että konsultaatio- ja extreme -pituuden kynsien aikoja ei löydy nettiajanvarauksesta, vaan ne tulee varata puhelimitse.

Kuvagalleria

Kotihoito-ohjeet

 • Käytä laadukasta kynsinauhaöljyä* päivittäin. Muista myös laittaa tippa öljyä rakennekynsien alle. Käytä myös hyvää ja ravitsevaa käsivoidetta.

 • Huolehdi hyvin käsihygieniasta.

 • Älä nypi ja äläkä pure kynsiä ja ihoa.

 • Käytä kumihanskoja siivotessasi ja puutarhassa.

 • Rakennekynsien alle keräntyy helposti likaa. Muista tarkistaa kynnenaluset päivittäin ja pese tarvittaessa kynsiharjalla.

 • Voit lakata kynsiä normaalin tavoin, mutta lakat poista vain asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Asetooni saattaa sulattaa rakennekynsimassaa ja poistaa kiiltoa.

 • Voit lyhentää kynsiä itse viilamalla paperiviilalla niin tarvittaessa. Kuitenkin on suotavaa, että lyhentäminen tapahtuu aina huollon yhteydessä.

 • Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki, niin varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa ja voi lopuksi aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen.

 • Vältä rajuja lämpötilan muutoksia ensimmäisen 24h sisällä (esim. sauna). Esim. akryylikynsimassan kovettuminen jatkuu vielä siinä ajassa ja lämpötilan muutos voi aiheuttaa ei -toivottuja tuloksia.

 • Muista aina että huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä! Varaa mieluiten huolto jo kynsienlaiton yhteydessä. Huoltoaika vaihtelee aina asiakkaan luonnonkynnen kasvunopeudesta sekä elämäntavoista riippuen. Keskimääräinen huoltoaika on 3-4 viikon välein. (Kynsienpureskelijoille ensimmäinen huolto tapahtuu aina 1-2 viikon kuluessa ensimmäisestä käyntikerrasta.)

 • Ottakaa ystävällisesti myös huomioon että luonnonkynsi kasvaa rakennekynnen alla normaalisti ja rakennekynsimassa siirtyy sen mukaan jättäen kynsinauha-alueelle kasvurajan. Normaalin kasvun mukaan myös kynnen design ja koristelu siirtyy ”ylemmäs”.

 

* CND Solar oil -kynsinauhaöljy saatavissa Studio Vehkaojasta.

Lisää kuvia löydät instagramista: @nailslashesbyhannamarikeranen