Hiustenpidennykset

Täältä löydät kattavasti lisätietoa tarjoamistamme vaihtoehdoista hiustenpidennyksiin ja -tuuhennoksiin ja mm. kotihoito-ohjeita.

 

Yhdessä hiusalan ammattilaisen kanssa suunnittelemme sinulle toiveidesi mukaiset hiukset. Valitsemme myös sinulle soveltuvan kiinnitystavan; teippi tai Mago. 

 

Magoissa käytämme laadukasta Simply Natural mago -hiusta ja teippidennyksissä meillä on käytössämme BP Hairin hiukset. 

 

Tältä sivulta löydät lisätietoa meillä tarjottavista hiustenpidennyspalveluista ja mm. kotihoito-ohjeet.

Toiveena paksummat ja tuuheammat hiukset?

Mago on markkinoiden hellävaraisin kiinnitystapa, jolla voidaan toteuttaa sekä tuuhennoksia että täyspidennyksiä. Hiusten kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään laitteita tai kemiallisia apuvälineitä. Asiakkaan hiuksiin kiinnitettävä osio tulee kiinni ainoastaan puuvillalangalla. Langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuksia eikä hiuspohjaa. Tekniikka on täysin allergiavapaa ja mahdollistaa runsaatkin hiukset, ilman kiristävää tunnetta. Mago -pidennystä voi sävyttää Simply Natural -tuoteperheen sävytteillä. Magojen huoltoväli on n. 3-5kk ja pidennyksiä ei voi käyttää uudelleen. 

 

Käytämme ainoastaan markkinoiden parasta Simply Natural, Super Remy-luokituksen saanutta, hiusta. Prosessissa hiuksia ei kuorita, eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyitä. Intiasta lähtöisin olevan Simply Naturalin kaikki työvaiheet desinfioinnista sävytykseen tehdään käsityönä. Hiusmateriaalille on myönnetty Euroopan Unionin GSP -todistussekä ISO 9001-2008. 

 

Lisätietoa Simply Naturalin omalta sivustolta: www.simplynatural.fi

Mago

Teippi

Teippipidennys on ohuen materiaalinsa ja rakenteensa ansiosta helppo pidennysmenetelmä kiinnittää ja huoltaa. Teippipidennyksen ohuet ja kevyet kiinnitysosiot pysyvät hellävaraisesti kiinni, eivätkä täten pääse vahingoittamaan omaa hiusta. Kiinnitysosio kasvaa omien hiusten mukana, joten tästä syystä pidennykset tulee huoltaa 8-10 viikon välein.

 

Teippipidennyksestä mahtavan tekee myös se, että samoja hiuksia voi käyttää jopa vuoden ajan, se kuitenkin edellyttää sen, että pidennyshius on laadultaan hyvä ja kotihoito-ohjeita on noudatettu täydellisesti. Laadukas hius maksaa itsensä takaisin jo heti muutaman huoltokerran jälkeen. Hyvälaatuinen hius ei kuivu, katkeile tai takkuunnu ja niitä on helppo käsitellä koko huoltovälin ajan. Pidennyshiusta voi myös sävyttää niille sopivilla tuotteilla.

 

 


Kaipaatko hiuksiisi volyymia tai vaihtoehtoisesti lisäpituutta? Jos vastasit myöntävästi, olet lämpimästi tervetullut meille veloituksettomaan hiustenpidennys-/tuuhennuskonsultaatioon.

Konsultaatiossa ammattilaisemme suunnittelevat toiveidesi mukaiset pidennyshiukset ja valitsevat hiuksiisi sopivat värisävyt. Valitsemme hiuksillesi toimivimman kiinnitystavan. 

Pituusvaihtoehdot ovat 30-50cm. Valittavanamme on kolme eri tekstuuria: suora, laineikas ja erikoiskihara. Saat meiltä tarkat kotihoito-ohjeet; tuotteista pidennysharjan tärkeyteen.

 

Konsultaatioajan voit varata suoraan meiltä puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta, konsultaatiossa laskemme sinulle hinnan hiuksien ja tekniikan mukaan.

Kuvagalleria

Näihin hiuksiin on käytetty 5 punttia 50 cm mago -pidennystä

Näihin hiuksiin on käytetty 4 punttia 40 cm mago -pidennystä

Konsultaatio

Kotihoito-ohjeet

PÄIVITTÄINEN HOITO

- Harjaa hiukset säännöllisesti, aamuin ja illoin sekä ennen pesua.

- Käytä hiusten harjaamiseen erityisesti pidennyshiuksille tarkoitettua hiusharjaa.

- Käytä hiuksiin jätettävää hoitosuihketta tai –voidetta * hiuspituuksiin, ei kiinnityskohtiin.

 

HIUSTEN PESU

- Silloin kun sinulla on pidennyshiukset. on ehdottomasti käytettävä vain hiustenpidennyksille suositeltavia mietoja hoito- ja muotoilutuotteita. Esimerkiksi öljypitoiset, ns. silottavat tuotteet, sekä erityisesti alkoholia sisältävät tuotteet saattavat vahingoittaa pidennystä.

Älä koskaan käytä syväpuhdistavia, rakennepaikkaavia tai proteiinia sisältäviä tuotteita hiustenpidennyksiin!

 

- Älä pese hiuksia pää alaspäin.

- Pese hiuspohja sormenpäitä käyttäen pidennysten kiinnityskohtien välistä.

- Pesutuotteita ei tarvitse hieroa hiuspituuksiin, koska shampoo pesee pituudet huuhdeltaessa.

- Huuhtele hiukset erittäin huolellisesti pesun päätteeksi.

- Pesun jälkeen pidennysten kiinnityskohdat on kuivattava hiustenkuivaajalla lähes kuiviksi.

- Märillä hiuksilla ei tule mennä nukkumaan. Yön ajaksi hiukset tulee letittää tai kiinnittää kevyesti.

 

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme saunaan menemistä kuivin ja pyyhkeen sisään suojatuin hiuksin.

- Kloori- ja merivesi rasittavat pidennyshiuksia, niille altistumista on vältettävä.

- Älä koskettele pidennysten kiinnityskohtia turhaan.

 

* Simply Naturalin tai BP hairin omat tuotteet